Op deze blog kan je het reilen en zeilen ontdekken van de vierde klassers!

Op elk hoofd een kroon, onder elke bips een troon!

Wij zijn de prinsen en prinsessen: stuk voor stuk bijzonder, stuk voor stuk een wonder!!

Voor leerlingen

dinsdag 16 april 2013

Theater voorstelling

Donderdag namiddag om 14.00 uur gaan wij met de klas te voet naar een theatervoorstelling kijken. Deze voorstelling gaat door in 't Spoor.


Koe in blik is een voorstelling over zwerfvuil, bioproducten, groene stroom, bijzondere dierenmanieren, ecologische voetafdrukken, opwarming met of zonder zonnepanelen en alles wat je nodig hebt om een moderne milieuliefhebber te zijn.
Het is theater dat cabaretesk op hol slaat, zoals enkel een windmolen wieken kan.
Groene poëzie, een biologische fabel, winderige woorden of woorden met een windje aan, een vat filosoferen met ons publiek en een gerecycleerd verhaal. Een voorstelling om je aan op te warmen. Een brok milieutheater met heel veel interactie.



4 opmerkingen:

  1. Gaëlle vond het een heel leuk theater voorstelling!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het was grappig maar na een tijd wert het saai

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Rhune Beyls vond het goed uitgebeeld, maar het minpuntje waren soms de teksten die iets te moeilijk waren. En de meisjes zijn niet beter dan de jongens!! Iedereen is gelijk!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In het begin was het tof maar naar het laatste toe was het dan redelijk saai aan het komen. Ze heeft wel gelijk meisjes zijn beter dan jongens :). Ik zou wel nog 1 keer terug gaan (denk ik ) maar dan zal ik misschien niet meer terug gaan !
    Groetjes Rhune

    BeantwoordenVerwijderen