Op deze blog kan je het reilen en zeilen ontdekken van de vierde klassers!

Op elk hoofd een kroon, onder elke bips een troon!

Wij zijn de prinsen en prinsessen: stuk voor stuk bijzonder, stuk voor stuk een wonder!!

Voor leerlingen

donderdag 18 september 2014

Wat staat er volgende week op het programma?



Volgende week staan we in wero stil bij tandwielen. Misschien heeft iemand van jullie wel ergens nog een legodoos liggen, met daarin tandwielen? Wel, breng gerust mee naar de klas.
Daarnaast duiken we in de wereld van de EHBO en de verbandrommel wordt wel eens onder de loep genomen.

Mag ik vragen om tegen donderdag het volgende mee te brengen naar de klas: een wondpleister, een steriel gaasdoekje, kleefpleister, zwachtel met vasthechtingshoekje, een driehoeksverband en een veiligheidsspeldje. Wij gaan al deze materialen uit de verbanddoos gebruiken bij ons klasgenootjes.


Volgende week woensdag doen we ook mee aan de Harelbeekse veldloop. We hebben op die dag onze fiets nodig, een rugzakje met een drankje in, een fietshelm, sportieve kledij en een blauwe t-shirt, een fietsslot.
Indien er mama's, papa's, oma of opa's ons kunnen helpen begeleiden, heel graag. Spreek mij of meester Geert maar gerust aan. We vertrekken om 8.45 uur en keren terug rond 10.00 uur.


De eerste schoolweek

De eerste schoolweek: druk, druk, druk.... We gingen op zoek naar de vriendjes met een broer, een zus, die gingen kamperen... Kortom we leerden elkaar beter kennen. Daarnaast maakten we nog choco croco's, maakten we een verkeersquiz, maar waar we vooral fier op zijn, is de eerste Mikadokrant.

Week van de sportclub

maandag 1 september 2014

de eerste schooldag

De eerste schooldag zit erop. We gingen shoppen naar ingrediënten voor ons geslaagd schooljaar. We leerden de klas en de klasafspraken kennen en de nieuwe juf. Maar ook onze nieuwe leerling Amélie hebben we van harte ontvangen in onze klas. Vandaag deden we het rustig aan, maar morgen vliegen we er in. Foto's volgen nog...