Op deze blog kan je het reilen en zeilen ontdekken van de vierde klassers!

Op elk hoofd een kroon, onder elke bips een troon!

Wij zijn de prinsen en prinsessen: stuk voor stuk bijzonder, stuk voor stuk een wonder!!

Voor leerlingen

donderdag 30 januari 2014

wij zijn op zoek naar...

Wie thuis veel tijdschriften en reclamefolders heeft, mag die zeker en vast meebrengen naar de klas. Met de hele klas staat er een heuse opdracht te wachten... We zullen namelijk een collage maken rond energie... Jippie! Wie kan ons helpen???

zondag 19 januari 2014

een nieuwtje!

Beste ouders,

indien u beter op de hoogte wil gebracht worden van onze berichten op de blog, kan u zich nu aanmelden door uw email adres achter te laten bij submit. U noteert er uw email adres, schrijft de code over en stuurt alles door. Wanneer er een nieuw bericht op de blog wordt geplaatst ontvangt u een mailtje in uw mailbox.

Lang geleden...

Het werd terug even tijd om onze klasblog wat op te pimpen.

Zoals jullie kunnen zien is de indeling wat anders. Helaas is dat een beetje buiten onze wil, maar na verloop van tijd vinden we alles terug.

Vorige week hebben we een nieuwe leerling mogen verwelkomen in onze klas. Ben Lahbib is een jongen, afkomstig uit Lanzarote, Spanje. Ben Lahbib spreekt uitsluitend Spaans, maar na verloop van tijd zal hij zich wel in het Nederlands kunnen uitdrukken.Met de hulp van iedereen in de klas moet dat zeker lukken.
Maar indien er iemand ons graag wil helpen om die jongen te begeleiden, bent u natuurlijk van harte welkom!!




Ondertussen zijn we volop gestart met de kommagetallen. We werken er in de klas ook de komende weken verder aan.
Daarnaast zijn we ook van start gegaan met de Ronde van Belgiƫ. We namen onze provincie al onder de loep en ook de andere provincies kwamen al aan de beurt. De komende weken werken we daaraan verder en bekijken we ook de gewesten en de gemeenschappen.